Referencer

EN VERDEN AF

TANKER

Der er power i en samtale med et andet menneske

som interesserer sig.


Referencer

Jeg har følt mig set, rummet og omfavnet

Jeg har hos Annelise Thune mødt en stærk kvindelig coach, hvor der er no-nonsens.

På en yderst kompetent og empatisk facon, har hun flyttet mig tættere på min kerne, hvorfra jeg har kunnet fortsætte min "rejse". Det har været hårdt, krævende, spændende og hele forløbet værd. Under mit forløb, glemte jeg ofte tid og sted, og lagde coachingen trygt i Annelise Thunes hænder.

Jeg har følt mig set, rummet og omfavnet, trods de konfronterende spørgsmål.

Spørgsmålene blev stillet, for at jeg kunne finde vejen frem mod mine mål. Det var ikke en vej, der var kendt på forhånd. Vi lagde sten for sten, mens vi gik ud af vejen. Jeg kom i mål, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg bruger Annelise Thune som min coach.

Hun kan varmt anbefales.

Anne-Louise Boelsmand, Head of MiddleSchool


Pludselig kunne jeg se lys forenden af tunnelen

Jeg startet forløb hos Thune på et tidspunkt, hvor jeg syntes mit liv var kørt fast. Mit arbejdsliv kørte ikke som jeg ønskede. Tænkte det kunne jeg måske få hjælp til.

Startet så mit forløb. Blev lige i øjeblikket lidt overrasket over det pludselig var mig selv der kom igennem møllen. Men med stor hjælp og guiden fra Thune kom jeg ud på den anden side, som en meget gladere person. Som pludselig kunne se lys forenden af tunnelen.

Jeg blevet bedre til vende min tanke om. Meddele når jeg syntes ting sårede mig, gjorde mig vred eller skuffet på mere fornuftig måde. Så andre forstår mig bedre. Samtidig er mit arbejdsliv ændret med stor forandring og en meget dejlig fremgang i min klinik.

Jeg vil med stor tak glæde mig over den hjælp jeg fik til at komme videre på gode måde og nyde mit liv fremover

Anette Lillemose Sylvest, Fodterapeut

KONTAKT

Annelise Thune

Telefon: +45 71789624

Email: coach@enverdenaftanker.dk